رفع خطای 400 Bad Request

رفع خطای 400 Bad Request

خطای 400 Bad Request، یک کد HTTP status است که به اختصار ارور 400 نیز گفته می‌شود، بدین معنا که درخواست ارسالی شما به سرویس‌دهنده (سرور) وب‌سایت که غالباَ ممکن است درخواست ساده‌ای مانند بارگذاری صفحه وب سایت  باشد، به نحوی نادرست است و یا آن که این درخواست خراب شده است به گونه‌ای که سرویس‌دهنده قادر به دریافت و یا درک آن نیست و به همین دلیل باعث روخداد خطا 400 می‌شود.ارور 400 Bad Request که به معنی درخواست بد است و جز ارور 4XX می‌باشد در وب‌سایت‌های مختلف، خروجی متفاوت جلوه می‌کند یعنی ممکن است سایت‌ها برحسب سیاست‌های درونی تغییرانی در نحوه خروجی این خطاها صورت دهند

بنابراین شما (در مواجه با این خطا) ممکن است چیزی همانند آنچه که در فهرست کوتاه زیر آمده ببینید یا این که با نوع ساده دیگری مواجه شوید.

  • 1 خطای 400 چگونه نمایش داده می‌شود
  • 2 دلیل بروز خطای 400 Bad Request
    • 2.1 ارور 400 تلگرام و اینستاگرام
  • 3 چگونه باید خطای400 Bad Request را رفع کرد
  • 4 آیا هنوز هم با خطای 400 مواجه هستید؟

خطای 400 چگونه نمایش داده می‌شود

به ترتیب معنای:

  • درخواست نامناسب 400
  • درخواست نامناسب. مرورگر شما درخواستی ارسال می‌کند که از سوی سرویس‌دهنده قابل درک نیست.
  • درخواست نامناسب. نشانی اینترنتی نامعتبر
  • درخواست نامناسب: ارور 400
  • خطای HTTP درخواست نام میزبان، نامعتبر است.
  • درخواست نامناسب. درخواست به دلیل ترکیب یا دستور نامناسب، توسط سرویس‌دهنده قابل درک نیست. کاربر یا سرویس‌گیرنده نباید این درخواست را بدون اعمال تغییرات،تکرار کرده و دوباره ارسال کند.

خطای 400 Bad Request، در پنجره مرورگر وب اینترنت (منظور همان Browser ها است) همانند دیگر صفحات وب نمایش داده می‌شود. خطاهای 400 Bad Request همانند دیگر خطاهای از این دست، می‌تواند در هر سیستم عامل و هر نوع مرورگری دیده شود.

در مرورگر اینترنت اکسپلورر (IE)، پیغام “The webpage cannot be found” بیانگر و نشان‌دهنده‌ی خطای 400 Bad Request است. البته مرورگر IE در عنوان خود زیر به این ارور اشاره می‌کند و عنوان HTTP 400 Bad Request درج می‌کند.، یا چیز دیگری که به این جمله بسیار نزدیک است را درج خواهد کرد. مرورگرهای دیگر به همان شکل بالا که اشاره کردیم خطا را نشان می‌دهند.

دلیل بروز خطای 400 Bad Request

خطای درخواست نامناسب 400 یا همان 400 Bad Request در بیشتر مواقع به علت وارد کردن و یا درج نشانی اینترنتی (URL) نادرست در پنجره‌ی مربوط به آدرس ایجاد می‌شود، با این حال علل نسبتاَ رایج دیگری برای بروز این خطا وجود دارد.

توجه: سرویس‌دهنده‌های وب (وب سرورها) که مایکروسافت IIS را اجرا می‌کنند با اضافه کردن عددی پس از عدد 400،  اطلاعات تخصصی‌تری در مورد دلیل بروز خطای 400 Bad Request ارائه می‌کنند. می‌توانید لیست کاملی از این اعداد و معنای آن را در این لینک مشاهده کنید.

ارور 400 تلگرام و اینستاگرام

خطای ۴۰۰ در تلگرام و اینستاگرام و همینطور در شبکه های اجتماعی بسیار مشاهده می‌شود. که البته شما با خواندن راه کارهای زیر می‌توانید رفع خطای 400 bad request پی ببرید و برای همیشه از این مشکل رها گردید.

چگونه باید خطای400 Bad Request را رفع کرد

  1. خطاهای احتمالی موجود را در URL بررسی کنید. رایج‌ترین دلیل برای خطای درخواست نامناسب 400 به دلیل نگارش نادرست نشانی اینترنتی وبسایت و یا لینکی است که در آن نوع خاصی از اشتباه مانند اشتباه نحوی دیده می‌شود.
    مهم: موردی که در بالا ذکر شد در صورت مواجه با خطای درخواست نامناسب، محتمل‌ترین دلیل بروز مشکل است. بنابراین به طور ویژه و خاص کاراکترهای اضافی یا نامعتبر موجود در نشانی اینترنتی نظیر کاراکتر درصد (%) را بررسی کنید. در یک URL استاندارد چیزی شبیه کاراکتر درصد یعنی % نباید دیده شود.
  2. کوکی‌های مرورگر خود را به خصوص اگر با خطای درخواست نامناسب که همراه با سرویس گوگل مواجه شدید، پاک کنید. بسیاری از طراحی سایت‌ها چنانچه کوکی (مرورگر) در حال خواندن باشد و یا اینکه کوکی‌ها خیلی قدیمی و از کارافتاده باشد، پیغام خطای 400 را نمایش می‌دهند.
  3. راه حل بعدی پاک کردن کش DNS است، زیرا این کار سبب رفع خطای 400 Bad Request می‌شود؛ چنان چه دلیل بروز این خطا، سوابق و رکودهای از رده‌ خارج شده‌ی DNS باشد که در رایانه‌ی شما ذخیره شده است. این کار (حذف حافظه‌ی پنهان) را با اجرای دستور ipconfig /flushdns در پنجره‌ی خط دستور در ویندوز انجام دهید. ما در انتهای مقاله رفع خطای Reduce DNS lookups درباره کش DNS صحبت کرده‌ایم.
    نکته: توجه داشته باشید که مورد 2 که کوکی بود با مورد 3 که مربوط به DNS هست با هم فرق دارند.
  4. راه حل بعدی برای حل خطا 400 این است که کش مرورگرتان را پاک کنید. یک رونوشت از صفحه‌ی وبسایت که در کش قرار گرفته ولی از بین رفته است و هنگام تلاش برای دسترسی به آن با پیام 400 مواجه می‌شوید، می‌تواند ریشه‌ی این مشکل (بروز خطای درخواست نامناسب 400) باشد. گرچه بعید به نظر می‌رسد که پاک کردن کش برای رفع اکثر مسائل مربوط به درخواست نامناسب 400 کارساز باشد اما روشی سریع، آسان و ارزشمند برای رفع آن است.
  5. جهت برطرف کردن مشکل 400 ، آن را مانند خطای 504 عیب‌یابی کنید حتی اگر مشکل به عنوان خطای 400 گزارش داده می‌شود.
  6. اگر شما در حال بارگذاری فایلی در یک وب‌سایت هستید و در این بارگذاری با خطا مواجه شدید، به علت حجیم بودن فایل، شانس بروز خطای درخواست بد 400 برای شما زیاد است که در این صورت، ممکن است فایل به وسیله‌ی سرویس‌دهنده یا سرور رد شود.
    در بعضی از موارد بسیار نادر، دو سرویس دهنده‌ ممکن است برای برقراری ارتباط، زمان بسیار طولانی صرف کنند اما به صورت اشتباه پیام درخواست نامناسب 400 به شما گزارش داده می‌شود.
  7. اگر خطای 400 تقریباَ در مورد هر وب‌سایتی که شما از آن بازدید می‌کنید رخ می دهد، احتمالاَ مشکل ناشی از رایانه یا اتصالات مربوط بهاینترنت است. آزمایش سرعت اینترنت را انجام دهید و این مسئله را با تامین‌کننده‌ی خدمات اینترنتی‌تان یا همان ISP مکاتبه کنید تا از درستی همه‌ی مراحل راه‌اندازی مطمئن شوید.
  8. به طور مستقیم با طراحی سایت (طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت فروشگاهی) که از صفحه‌ی مورد نظر میزبانی می‌کند تماس بگیرید. این امکان وجود دارد که خطای 400 به علت اشتباه از جانب شما نباشد بلکه ناشی از مسئله‌ای باشد که میزبان سایت نیاز به رفع آن دارد که در این صورت با تماس و گزارش شما، امکان اطلاع آن‌ها از آن نقص را فراهم می‌آورید و این کار برای آن‌ها بسیار مفید است.
  9. اگر هیچکدام از راهکارهای فوق نتیجه نداد و مطمئن شدید که اشکال از رایانه‌ی شما نیست، کار را متوقف کنید و آن را در زمانی دیگر بررسی کنید.

آیا هنوز هم با خطای 400 مواجه هستید؟

هر چند بعید است ولی اگر تمام موارد و پیشنهادهای بالا در جهت بر طرف کردن ارور 400 انجام دادید ولی همچنان هنگام باز کردن یک صفحه یا وب‌سایت با خطای 400 Bad Request مواجه می‌شوید در انجمن های تخصصی هاست این موضوع را مطرح کنید تا بتواند راه حل های متناسب با مشکلات خاص شما را ارائه دهند.

سایت airbrake.io هم توضیحات بسیار کاملی درباره این خطا ارائه داده و خواندن آن خالی از لطف نیست. به امید آن که این مطالب رایگان که در جهت آموزش کامل سئو به شکل رایگان است مورد رضایت شما دوستان قرار گرفته باشد. متنظر نظرات و تجربیات شما در این موضوعات هستیم.

البته توجه داشته باشید هر چند خطای 400 یا خطای 401 در سئو سایت تاثیر ندارد ولی برخی از خطاها نظیر خطا 404 در سئو داخلی تاثیرگذار است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.